ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Κόντρα στην Κονταβέιτ για τον τίτλο – Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Μαρία Σάκκαρη: Η Ανέτ Κονταβέιτ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο της Ελληνίδας τενίστριας στον δρόμο για τον τίτλο στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Στον (χρονικά) δεύτερο ημιτελικό, η Εσθονή τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) της Λετονής, Γελένα Οσταπένκο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σάκκαρη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Κονταβέιτ, η οποία την είχε αποκλείσει στα ημιτελικά του τουρνουά την περασμένη χρονιά.

Στο πρώτο σετ η Οσταπένκο ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε 3-0 με break απέναντι στην Εσθονή, αλλά στη συνέχεια «εξαφανίστηκε» από το court! Η Κονταβέιτ κέρδισε τα επόμενα έξι games (!) κι έφτασε στο 1-0 σετ. Στη συνέχεια έκανε break στο δεύτερο game για το 2-0, προηγήθηκε 3-1 και η Οσταπένκο ισοφάρισε σε 3-3 και 4-4, αλλά μέχρι εκεί...

Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Η Σάκκαρη θα διεκδικήσει στον τελικό του Ladies Trophy, τον δεύτερο τίτλο καριέρας της, μετά από εκείνον που είχε κατακτήσει στη Ραμπάτ το 2019. Ο αγώνας που θα κρίνει τον τίτλο θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/2), όχι πριν τις 15:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports6.

Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμή μου»

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη που πέτυχε στον συγκλονιστικό ημιτελικό με την Ιρίνα Μπέγκου, υπογράμμισε ότι κι εκείνη εκπλήσσεται με τα αποθέματα δύναμης της.

Για τον αγώνα: «Το τένις που παίξαμε ήταν σε υψηλό επίπεδο, κάποιες φορές και εγώ νιώθω ότι εκπλήσσω τον εατυτό μου με την δύναμη που έχω για να συνεχίσω».

Για την αντίπαλό της: «Έχει κάνει μεγάλες νίκες απέναντι σε δυνατές τενίστριες. Παίζει το καλύτερό της τένις στο τουρνουά. Εντυπωσιακό το επίπεδο αυτό που έβγαλε. Εχω happy end στο ματς και είμαι ευτυχισμένη γι αυτό».

Για το τουρνουά: «Είναι πολύ ωραίο, το έχω πει πολλές φορές είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά, η ατμόσφαιρα, τα πάντα. Είμαστε άτυχοι που δεν είχε πολύς κόσμος λόγω των μέτρων, ελπίζω να περάσετε καλά και στον τελικό».

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ατσάλινη» η Μαρία Σάκκαρη: Στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης, για τον δεύτερο τίτλο καριέρας!