ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters! - Δείτε τα highlights (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ένα ακόμη βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του έκανε ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters.

Ο Τσιτσιπάς ήταν ουσιαστικός κι επικράτησε 2-0 σετ (7-5, 7-6(1)) του Λάζλο Τζέρε, πανηγυρίζοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχει ρεκόρ 19-7 μέσα στο 2022, έδειξε συνέπεια στο σερβίς του. Ήταν το κομμάτι του παιχνιδιού του που τον βοήθησε όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση κόντρα στο Νο62 του κόσμου, που έδειξε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Τσιτσιπάς, όμως, άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κι ήταν ουσιαστικός στα καθοριστικά κομμάτια του αγώνα, παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του τουρνουά.

TA HIGHLIGHTS

Με Σβάρτσμαν στους «8» ο Τσιτσιπάς

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον προημιτελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο. Ο 30χρονος Αργεντινός (Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη) επικράτησε μετά από μεγάλη μάχη του Ιταλού Λορέντζο Μουζέτι με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-3), μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τρεις φορές τον Σβάρτσμαν και μετράει μία νίκη και δύο ήττες. Οι δυο τους τέθηκαν αντιμετώποι στις αρχές του χρόνου, στο πλαίσιο του ATP Cup στο Σίδνεϊ, με τον Αργεντινό να επικρατεί με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-3).

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δοκίμασε τις επιδόσεις του στο άλμα επί κοντώ – Τον τρόλαρε ο Εμμανουήλ Καραλή