ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρόμαξε» άπαντες με την άσχημη πτώση του – Ξεκίνημα με ήττα στη Μαδρίτη (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς
Print Screen

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Έλληνας τενίστας στο Madrid Open, όπου αποκλείστηκε στο διπλό μαζί με τον αδερφό του, ενώ ο ίδιος αποκόμισε έναν ελαφρύ τραυματισμό

Ο Πέτρος κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 2-1 (6-2, 3-6, 10-7) στο super tie-break, από τους ιδιαίτερα έμπειρους, Τζέιμι Μάρεϊ και Μάικλ Βίνους, σε ένα ματς, πάντως, που έδωσαν τρομερή μάχη.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά μπήκαν «μουδιασμένα» και κι έχασαν το πρώτο σετ με 6-2, ενώ το δεύτερο «στιγματίστηκε» από τον τραυματισμό του Στέφανου, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, σε μια προσπάθεια να γυρίσει μια μπάλα, βρήκε σε μια διαφημιστική πινακίδα και χτύπησε στο αριστερό πόδι του. Μάλιστα, οι πρώτες εικόνες ήταν ανησυχητικές, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει, ωστόσο με τη βοήθεια του γιατρού συνέχισε κανονικά στο ματς.

Το ελληνικό δίδυμο πήρε το δεύτερο σετ με 6-3 και οδήγησε το ματς στο super tie-break, όπου προηγήθηκαν με 5-3 και 6-4. Στη συνέχεια, όμως, πήραν μόλις έναν πόντο με αποτέλεσμα να χάσουν με 10-7.

Πρεμιέρα με Πούιγ στο μονό

Ο Λούκα Πούιγ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο μονό του Masters της Μαδρίτης. Το Νο174 του κόσμου επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Κάρεν Χατσάνοφ, μετά από μια ώρα και 36 λεπτά. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά τον 28χρονο Γάλλο, με έπαθλο το εισιτήριο για τους «16».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς κατά Wimbledon: Διαφωνεί με τον αποκλεισμό των Ρώσων - «Δεν έκαναν κάτι λάθος»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κλήρωση «λουκούμι» στο Madrid Open – Στο άλλο μισό Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδά