ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα εγκωμιαστικά λόγια του Νόβακ Τζόκοβιτς – «Είσαι φανταστικός ηγέτης»

Νόβακ Τζόκοβιτς Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Έλληνα τενίστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στη Ρώμη.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2022 και συνολικά τον 38ο σε τουρνουά Masters.

Ο Τζόκοβιτς τόνισε ότι ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα στη Ρώμη, η οποία ολοκληρώθηκε με τη νίκη επί του Τσιτσιπά στον τελικό. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο «Νόλε» μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια για τον Έλληνα τενίστα, τον οποίο χαρακτήρισε «φανταστικό ηγέτη του αθλήματος».

Η ανάρτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς

«Καθόλου άσχημα. Τίποτα λιγότερο από ευγνώμων για αυτή την εξαιρετική εβδομάδα και την υποστήριξη όλων. Ένιωσα απέραντη αγάπη που είμαι στη Ρώμη για το τουρνουά. Συγχαρητήρια Στέφανε για το εξαιρετικό τουρνουά, είσαι ένας φανταστικός ηγέτης αυτού του αθλήματος και είναι τιμή μου που είμαι συνάδελφός σου».

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υποκλίθηκε» στον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του στον τελικό της Ρώμης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μακάρι να φτάσω στο επίπεδο σου μια μέρα».

«Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Είναι εκπληκτικό έχω εδώ την οικογένεια και φίλους από την Ελλάδα, συγχαρητήρια στον Νόβακ έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Θα ήθελα να βρεθώ στο επίπεδό σου, είσαι έμπνευση για εμένα. Κάναμε προπόνηση μαζί πριν χρόνια, ήταν υπέροχο και έχουμε κάνει μεγάλο δρόμο από τότε και θέλω να απολαύσω το συγκεκριμένο απόγευμα στη Ρώμη σε ένα τόσο σημαντικό γήπεδο. Εγώ και η Ιταλία έχουμε ιδιαίτερο δεσμό. Έχω παίξει εδώ στην αρχή της καριέρας μου και με αναγνώρισαν, ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός μαζί μου. Είχα έρθει παλία σαν θεατής και έβλεπα από ψηλά και σήμερα είμαι εδώ κάτω και είναι τρομερό. Χωρίς τους χορηγούς ένα τουρνουά σαν αυτό δε θα ήταν δυνατό, όπως και όλους όσους ήταν εδώ από τη διοργάνωση από τα ball boy μέχρι τους φυσιοθεραπευτές», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποκλίθηκε στον κορυφαίο! «Αυτοκράτορας» στη Ρώμη ο Νόβακ Τζόκοβιτς