ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ψάχνει ανάκαμψη στο Χάλε – Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας, μετά την πρώτη του στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αναζητήσει μια καλή πορεία στο Terra Wortmann Open του Χάλε.

Στη Στουτγκάρδη, ο Άντι Μάρεϊ άφησε εκτός ημιτελικών τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ψάχνει ανάκαμψη σε ένα άλλο τουρνουά στη Γερμανία.

Ο 24χρονος πρωταθλητής θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στο «500άρι» του Χάλε, την Τρίτη (14/6), αντιμετωπίζοντας τον Μπενζαμίν Μπονζί. Οι διοργανωτές του Terra Wortmann Open γνωστοποίησαν το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας, με τον αγώνα του Τσιτσιπά να είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κεντρικό γήπεδο.

Νωρίτερα, θα γίνουν οι αγώνας του Φίλιξ Οζέρ – Αλιασίμ με τον Μάρκος Γκιρόν και του Νικ Κύργιου με τον Ντάνιελ Αλτμάιερ. Σήμερα (13/6), ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι έκανε την έκπληξη, καθώς νίκησε 2-0 σετ (7-6(1), 6-4) τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα απέκλεισε με straight sets (6-3, 7-6(5)) τον Χόλγκερ Ρούνε.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπενζαμίν Μπονζί είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τρίτης (14/6). Είναι το τρίτο κατά σειρά ματς στο κεντρικό court και θα ξεκινήσει όχι πριν από τις 16:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD.

Σχετικές ειδήσεις