ΣΠΟΡ

Ράφα Ναδάλ: «Η πατρότητα δεν θα αλλάξει την επαγγελματική ζωή μου» - Θα πάει στο Wimbledon

Ραφαέλ Ναδάλ
AP Images

Ράφα Ναδάλ: Ο Ισπανός θρύλος του τένις μίλησε για το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο Wimbledon.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε προπονήσεις στο γρασίδι στη Μαγιόρκα, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Ο 36χρονος Ισπανός επιβεβαίωσε ότι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με σκοπό να αγωνιστεί στο Wimbledon, ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως δήλωσε: «Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο Wimbledon, η θεραπεία του ποδιού, αλλά και η προπόνηση αυτής της εβδομάδας μου δίνουν ελπίδες. Δεν θα πήγαινα αν δεν είχα σκοπό να παίξω. Θα αγωνιστώ και σε ένα τουρνουά επίδειξης στο Χάρλιγχαμ και ανάλογα και με την προπόνηση που θα κάνω μέσα στην εβδομάδα θα δω αν είναι εφικτό να παίξω στο Λονδίνο» και συμπλήρωσε:

«Έχω να παίξω στο Wimbledon τρία χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε 5 ημέρες από τώρα. Είμαι επιφυλακτικός, αλλά οι θεραπείες και οι προπονήσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες για να δώσω το παρών».

Ο Ναδάλ περιμένει το πρώτο του παιδί, καθώς η σύντροφος του, Μέρι Μερέγιο, είναι έγκυος. Ο ίδιος μιλώντας για το θέμα της πατρότητας, υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι η πατρότητα θα μου αλλάξει κάτι στην επαγγελματική ζωή».

Σχετικές ειδήσεις