ΣΠΟΡ

Wimbledon: Ο Κύργιος «έσπασε» το dress code – «Κάτι σαν Θεός ο Τζόκοβιτς»

Νικ Κύργιος
AP Images

Wimbledon: Ο Νικ Κύργιος «έσπασε» ξανά το dress code του φημισμένου τουρνουά, καθώς εμφανίστηκε με κόκκινο καπέλο στην απονομή.

Ο Ελληνοαυστραλός είχε και πάλι τα γνωστά ψυχολογικά «σκαμπανεβάσματα» του στον τελικά, βάζοντας τα πότε με τον box του και πότε με τους θεατές. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί...

Ο Κύργιος έσπασε ξανά τον κανόνα του Wimbledon, που θέλει τους τενίστες να φορούν αυστηρά λευκά ρούχα και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της απονομής εμφανίστηκε με κόκκινο καπελάκι, δίνοντας συνέχεια στις επιλογές του, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε εμφανιστεί με μαύρο καπέλο και κόκκινα παπούτσια.

Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Τζόκοβιτς, πάντως, κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού, ενώ παράλληλα φάνηκε ότι έχει βελτιώσει τη σχέση του με τον «Νόλε». «Είναι δύσκολο να νικήσεις τον Τζόκοβιτς, είναι κάτι σαν Θεός. Θέλω να τον συγχαρώ για ό,τι έκανε όλη την εβδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν και φυσικά το κοινό που ήταν εκπληκτικό. Ήταν δύο υπέροχες εβδομάδες για μένα», τόνισε για τον Σέρβο «θρύλο».

Σε ερώτηση για αν μετά την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό Grand Slam είναι πιο πεινασμένος, απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, εξαντλημένος που έπαιξα τόσο πολύ τένις, νομίζω ότι χρειάζομαι διακοπές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω αυτό το τρόπαιο του φιναλίστ στα χέρια μου, ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω εδώ». Σε εκείνο το σημείο, ο Τζόκοβιτς πήρε τη σκυτάλη, λέγοντας του ότι: «Νικ, θα επιστρέψεις όχι απλά στο Wimbledon αλλά στους τελικούς».

Σχετικές ειδήσεις