ΣΠΟΡ

Εθνική ομάδα: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Ελλάδα – Εξασφάλισαν μετάλλιο οι Νεάνιδες

Εθνική ομάδα
koe.org.gr

Πόλο: Κατάθεση ελληνικής ψυχής από την Εθνική Νεανίδων, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε 10-9 την Ουγγαρία στον ημιτελικό και στον αυριανό (8/8 - 21:30) τελικό θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο!

Στον αγώνα της Δευτέρας (8/8), όπου θα κριθεί ποιά ομάδα θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βαθρού, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Ιταλία και τις ΗΠΑ, ο οποίος ξεκίνησε στις 21:30.

Οι παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση κι έχοντας κορυφαία τη Φωτεινή Τρίχα (σημείωσε τέσσερα γκολ), έφτασαν πανάξια στη νίκη.

Η Εθνική είχε τον έλεγχο στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο και μπήκε στην τελευταία περίοδο, ούσα στο +5 (10-5). Οι παίκτριες της Ουγγαρίας προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά οι διεθνείς άντεξαν στην πίεση.

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Κιτ (Νότια Αφρική)
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 4-1, 0-4
ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρτον Μπενκζούρ): Τόρμα, Όμπελι 1, Φέκετε, Χάιντου 1, Μακσάι 2, Τίμπα, Λεντβάι 2, Ν.Γκολοπέντζα, Ζέγκεντι 3, Κόκα, Ίρμες, Βάρο, Σ.Γκολοπέντζα.

Σχετικές ειδήσεις