ΣΠΟΡ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Συγκινητική υποδοχή για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης – «Όλε» και αποθέωση!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Intime News

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Μια πολύ όμορφη υποδοχή επιφύλασσαν στην έμπειρη αθλήτρια τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Η Ντρισμπιώτη έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 35χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και συγκίνησε άπαντες με τα δάκρυα της στο άκουσμα του εθνικού ύμνου.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, αρκετά καταβεβλημένη από την αναμονή που ακολούθησε κατά τον έλεγχο ντόπινγκ, επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Η εικόνα που αντίκρισε μπαίνοντας στο λόμπι του Leonardo Royal απομάκρυνε από πάνω της την κούραση κι έφερε νέα δάκρυα χαράς στα μάτια της.

Τα μέλη της ελληνικής ομάδας (αθλητές, αθλήτριες και προπονητές) ήταν εκεί παραταγμένα και την υποδέχθηκαν με ένα δυνατό «όλε» και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της, σε μια γιορτή που οργάνωσε με επιτυχία η Κατερίνα Στεφανίδη και ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας.

Η συνέχεια αναμενόμενη, αφού όλοι της έδωσαν συγχαρητήρια, την αγκάλιασαν και φρόντισαν να δουν το χρυσό μετάλλιο. Για ακόμη μια φορά τα μέλη της Εθνικής έδειξαν ότι είναι ομάδα κι ως τέτοια αντιμετωπίζουν τόσο τις δυσκολίες, όσο και τις επιτυχίες.