ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Μηνύσεις, πειθαρχικές ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. και συνάντηση με Θεοδωρικάκο»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το «τριφύλλι» γνωστοποίησε τις κινήσεις του, για να διαλευκανθεί η υπόθεση, με τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να αγωνιστεί δίχως κόσμο στο κλειστο του Αγίου Θωμά, λόγω των επεισοδίων που έγιναν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Το κλειστό του Αγίου Θωμά αρχικά εκκενώθηκε, ενώ στη συνέχεια πάρθηκε η απόφαση το ματς να αναβληθεί για την επόμενη ημέρα. Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών κι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο «χρυσό» σετ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστές τις κινήσεις της για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Στο «τριφύλλι» ζητούν να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες στα όργανα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ άμεσα θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Τέλος, γίνεται λόγος ακόμα και για μηνύσεις.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις ενέργειες στις οποίες προέβη και θα προβεί σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα στον εντός έδρας αγώνα του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Συλλόγου έστειλε επιστολή-καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπου περιγράφει αναλυτικά τα όσα πραγματικά συνεβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και ζητά επιτακτικά να διαλευκανθεί η υπόθεση, να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες στα όργανά της για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος και ελλιπή άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και να διαταχθεί σχετική ένορκη διοικητική εξέταση.

Την εν λόγω επιστολή ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κοινοποίησε και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ θα ζητηθεί άμεσα και συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου να εκφραστούν σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου.

Επιπλέον, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ο Σύλλογος θα υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά του σε κάθε αρμόδια αρχή μέχρι να αποδοθούν ευθύνες και να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ανεπίτρεπτες καταστάσεις».

Σχετικές ειδήσεις