ΣΠΟΡ

Κόνορ ΜακΓκέγκορ: Συνήλθε η μασκότ των Χιτ - Βίντεο από τις μπουνιές που την έστειλαν στα επείγοντα

Κόνορ ΜακΓκέγκορ: Συνήλθε η μασκότ των Χιτ - Βίντεο από τις μπουνιές που την έστειλαν στα επείγοντα
AP Photo/Lynne Sladky

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έστειλε στο νοσοκομείο τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ με δύο μπουνιές, αλλά τα νέα είναι ευχάριστα για τον «Μπέρνι»

Άσχημη τροπή πήρε η παρουσία του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Game 4 των τελικών μεταξύ των Μαϊάμι Χιτ με τους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σ’ ένα φαινομενικά… απλό καθήκον που είχε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού που έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο πρώην πρωταθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) δεν έλεγξε τη δύναμή του, έριξε δύο γροθιές στον «Μπέρνι», τη μασκότ των Χιτ και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Για την ακρίβεια, μεταφέρθηκε στα επείγοντα, καθώς οι γροθιές που δέχθηκε ήταν λίγο πιο δυνατές από όσο έπρεπε, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αμέσως μετά το συμβάν, ο Κόνορ ΜακΓρκέγκορ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους των Μαϊάμι Χιτ, με αποτέλεσμα το διαφημιστικό να πάει στραβά.

Ωστόσο, τα νέα για τον άνθρωπο που φοράει τη στολή του Μπέρνι είναι ευχάριστα. Αν οι Χιτ καταφέρουν και επικρατήσουν των Νάγκετς στο Ντένβερ (ξημερώματα Τρίτης, 03:30), τότε η μασκότ τους θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τους φίλους της ομάδας.

Όπως ενημερώθηκε η ομάδα του Μαϊάμι, ο «Μπέρνι» είναι καλά στην υγεία του και πανέτοιμος για το Game 6.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόβακ Τζόκοβιτς - «Άγγιξες τις καρδιές μας...»

Σέρχιο Ρίκο: Σε καταστολή ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν - Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του

Χάος σε αγώνα επίδειξης με τον 46χρονο Mayweather - Δείτε βίντεο με το ασύλληπτο ξύλο

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο μουντιαλικός Μλαντένοβιτς - Δείτε βίντεο από την άφιξή του