ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο μουντιαλικός Μλαντένοβιτς - Δείτε βίντεο από την άφιξή του

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο μουντιαλικός Μλαντένοβιτς - Δείτε βίντεο από την άφιξή του
Intime

O Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη φετινή του μεταγραφική κίνηση, με τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς να έρχεται στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/6).

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς θα είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή που θα ολοκληρώσει τις επόμενες ώρες ο Παναθηναϊκός.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ, διεθνής με τη Σερβία και βασικός στην πρεμιέρα της κόντρα στη Βραζιλία στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/6).

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία θα επιστρέψει το απόγευμα πίσω στο Βελιγράδι για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της εθνικής του ενόψει των προσεχών αγώνων της με την Ιορδανία (16/6, φιλικό στη Βιέννη) και τη Βουλγαρία (20/6, προκριματικός στο Ράζγκραντ για το Euro 2024).

«Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερα» τόνισε αρχικά ο Μλαντένοβιτς και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον Καρλίτος, αλλά και με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και γνωρίζω τα πάντα, όλα όσα ήθελα να ξέρω για τον Παναθηναϊκό».

Ο Μλαντένοβιτς, που θα μείνει και τυπικά ελεύθερος στο τέλος του μήνα από τη Λέγκια Βαρσοβίας έπειτα από μία τριετία στον πολωνικό σύλλογο, θα έχει ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 420.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Τελικοί στη Γαλλία με το «φαινόμενο» του παγκόσμιου μπάσκετ

Euro 2004: Η ονειρική πρεμιέρα πριν το απόλυτο έπος! (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το κοινό προφίλ των «Tsitsidosa» - Νέα τρυφερή στιγμή με επικό μήνυμα