ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ιδανικός ο Σλούκας να ηγηθεί, προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ιδανικός ο Σλούκας να ηγηθεί, προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη σπουδαία μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για αρπαγή και προσθέτοντας πως το Τριφύλλι προσπαθεί να φέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το πρώτο του σχόλιο μετά την απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ με ανάρτησή του αναφέρθηκε στη μεταγραφή-βόμβα που τάραξε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και τη συνέχεια στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανάρτησή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ούτε καμία αρπαγή, έγινε ούτε τίποτα. Από κάτι τέτοια σχόλια δυστυχώς ξεκινάει η βία. Σε έναν επαγγελματικό χώρο μια ομάδα αποφάσισε γιατί δεν ταιριάζει στα πλάνα της να αφήσει ουσιαστικά ελεύθερο έναν αθλητή της και μια άλλη τον πήρε.

Οι εποχές που ομάδες και αθλητές ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι έχει περάσει προ πολλού» έγραψε ο Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Εμάς ούτε μας νοιάζει ούτε μας απασχολεί σε ποια ομάδα ήταν ο κάθε αθλητής και ούτε είναι κριτήριο επιλογής.

Προσπαθούμε να φέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο Κώστας είναι η ιδανική περίπτωση ανθρώπου και αθλητή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Έσκασε η «βόμβα» μεγατόνων με Σλούκα!

Παναθηναϊκός: Στα γραφεία της ΚΑΕ ο Σλούκας - Υπογράφει και ανακοινώνεται το σούπερ deal

Ρικ Πιτίνο για Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με... εκδίκηση και δυναμικές κινήσεις»