ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάποιος τον... καταράστηκε στο Wimbledon - Ανεπανάληπτο σερί αγώνων

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάποιος τον... καταράστηκε στο Wimbledon - Ανεπανάληπτο σερί αγώνων
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε τον αγώνα του διπλού στο Wimbledon να αναβάλλεται, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας τενίστας θα συμπληρώσει πιθανότατα 7 σερί μέρες με αγώνες στο Λονδίνο!

Μία καταιγίδα πέντε λεπτών ήταν αρκετή για να μετατρέψει σε... πισίνα το κορτ που επρόκειτο να συνεχιστεί ο αγώνας του διπλού, ανάμεσα στους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά και τους Γάλλους Φιλς και Βαν Ας.

Η αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του διπλού στο Wimbledon είχε ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής (7/7), αλλά διεκόπη λόγω σκότους με τα σετ να είναι ισόπαλα (1-1)

Τελικά, οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ούτε το βράδυ του Σαββάτου (8/7) κι ενώ νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πάρει εντυπωσιακή πρόκριση στο μονό για τους «16» του Wimbledon.

Με απόφαση των διοργανωτών διακόπηκε η δράση στα εξωτερικά γήπεδα λόγω της βροχής και θα συνεχιστεί -εκτός απροόπτου και νέας κακοκαιρίας- την Κυριακή (9/7).

Αν συμβεί αυτό, ωστόσο, τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα γίνει κάτοχος ενός ρεκόρ που δύσκολα συναντάμε σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει ήδη συμπληρώσει πέντε μέρες σερί αγώνων. Η αναμέτρηση με τον Ντομινίκ Τιμ έγινε σε δύο δόσεις (Τρίτη και Τετάρτη), όπως και αυτός με τον Άντι Μάρεϊ (Πέμπτη και Παρασκευή).

Το Σάββατο νίκησε τον Λάζλο Τζέρε, την Κυριακή θα αγωνιστεί στο διπλό, ενώ τη Δευτέρα (10/7) θα αντιμετωπίσει τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Και ο... Γολγοθάς για τον Στέφανο Τσιτσιπά συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης:

«Καταιγίδα» ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε άνετα στους «16» του Wimbledon

Σέρχιο Ρίκο: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον άσο της Παρί - «Δεν πέθανε για μισό εκατοστό»

Formula 1: Αλύγιστος ο Φερστάπεν, έκαμψε την αντίσταση των McLaren

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Είπε «αντίο» ο Ντε Χέα

Έντβιν Φαν ντερ Σαρ: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο θρύλος του Άγιαξ - Το νεότερο ανακοινωθέν

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέο απρόοπτο στο Wimbledon - Καθυστερεί ο αγώνας με τον Τζέρε