ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λύγισε από την κούραση στο Wimbledon - Αποκλεισμός στο διπλό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λύγισε από την κούραση στο Wimbledon - Αποκλεισμός στο διπλό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του Πέτρος ηττήθηκαν 2-1 σετ από τους Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Ας και αποκλείστηκαν από το διπλό του Wimbledon.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να προκριθούν στον 2ο γύρο του διπλού ανδρών στο Wimbledon.

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) έπαιξαν το 3ο σετ του αγώνα τους απέναντι στους Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Άσε, με το γαλλικό δίδυμο να επικρατεί τελικά με 6-7, 6-4, 6-2 και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες.

Η αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του διπλού στο Wimbledon είχε ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής (7/7), αλλά διεκόπη λόγω σκότους με τα σετ να είναι ισόπαλα (1-1)

Τελικά, οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ούτε το βράδυ του Σαββάτου (8/7) κι ενώ νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πάρει εντυπωσιακή πρόκριση στο μονό για τους «16».

Αυτή ήταν η έκτη στη σειρά μέρα που ο 24χρονος Έλληνας αγωνίστηκε στο φετινό Wimbledon και ετοιμάζεται να συνεχίσει ένα σερί που δύσκολα συναντάμε σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την αναμέτρηση του διπλού, συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες μέρες με τουλάχιστον έναν αγώνα και πάει πλέον για τις επτά στη σειρά! Η αναμέτρηση με τον Ντομινίκ Τιμ έγινε σε δύο δόσεις (Τρίτη και Τετάρτη), όπως και αυτός με τον Άντι Μάρεϊ (Πέμπτη και Παρασκευή).

Το Σάββατο νίκησε τον Λάζλο Τζέρε, την Κυριακή αγωνίστηκε στο διπλό με τον αδερφό του, ενώ τη Δευτέρα (10/7) θα αντιμετωπίσει τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς για τη φάση των «16» στο Wimbledon.

Και ο... Γολγοθάς συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης:

Τα χρήματα που έχει ήδη κερδίσει στο Wimbledon και το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάποιος τον... καταράστηκε στο Wimbledon - Ανεπανάληπτο σερί αγώνων

Σέρχιο Ρίκο: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον άσο της Παρί - «Δεν πέθανε για μισό εκατοστό»

Formula 1: Αλύγιστος ο Φερστάπεν, έκαμψε την αντίσταση των McLaren

Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Είπε «αντίο» ο Ντε Χέα

Έντβιν Φαν ντερ Σαρ: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο θρύλος του Άγιαξ - Το νεότερο ανακοινωθέν

«Καταιγίδα» ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε άνετα στους «16» του Wimbledon