ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με το δεξί στο Πεκίνο

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με το δεξί στο Πεκίνο
EPA/FRANCK ROBICHON, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Κίνα η Ελληνίδα τενίστρια, καθώς επικράτησε 2-0 της Λίντα Φρουχβίρτοβα και προκρίθηκε στη φάση τω ν «16».

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της 18χρονης Τσέχας σε 90 λεπτά, μια και πήρε το πρώτο σετ 6-4 και το δεύτερο 6-2, με αποτέλεσμα να «κλείσει» θέση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Σιγιού Γουάνγκ (Νο 37) την Πέμπτη (05/10).

Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ, κάνοντας το break για το 2-0, όμως, η Τσέχα αντέδρασε και πήρε τρία games και το προβάδισμα 3-2. Η απάντηση της Μαρίας Σάκκαρη ήταν άμεση και πήρε το πρώτο σετ 6-4.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη στο δεύτερο σετ, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια έκανε break στο έκτο game για το 4-2, με αποτέλεσμα η Φρουχβίρτοβα να μην μπορεί να αντιδράσει και να μείνει εκτός συνέχειας.

Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη «έκλεισε» θέση για τους «16» του China Open, που ανήκει στη σειρά WTA 1000 και συνεχίζει την προσπάθειά της για την πρόκριση στο WTA Finals.

Σχετικές ειδήσεις