ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στην Αμβέρσα κόντρα στον φαν ντε Ζάντσχουλπ - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στην Αμβέρσα κόντρα στον φαν ντε Ζάντσχουλπ - Η ώρα και το κανάλι
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την πορεία του στο Open της Αμβέρσας ξεκινά την Πέμπτη (19/10) ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ.

Έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα ψηλά πλασαρίσματα, ενόψει και των ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του στο European Open τον Ολλανδό τενίστα.

Ο Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ προέρχεται από την πρόκρισή του σε βάρος του Ντόμινικ Στρίκερ 2-1 σετ (6-7(4), 6-3, 6-3) και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή.

«Κατά βάθος νιώθω ότι θέλω να αλλάξω τα πράγματα και να κάνω ένα καλό φινάλε στη σεζόν. Είμαι πολύ πεινασμένος καθώς ξεκινάω την τελευταία indoor season. Ποτέ δεν έχω προπονηθεί τόσο πολύ σε όλη μου την καριέρα», ήταν τα λόγια του 25χρονου Έλληνα στην media day, δείχνοντας τις προθέσεις του.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ολλανδό τενίστα έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (19/10) στις 20:00 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το COSMOTE SPORT 6 HD.

Σχετικές ειδήσεις