ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μάχατς για την πρόκριση στα προημιτελικά - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μάχατς για την πρόκριση στα προημιτελικά - Η ώρα και το κανάλι
EPA/CHRISTIAN BRUNA, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Erste Bank της Βιέννης θέλει να πανηγυρίσει ο Έλληνας πρωταθλητής κόντρα στον Τόμας Μάχατς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία του στο αυστριακό Open, αφού στην πρεμιέρα του επιβλήθηκε του Ντομινίκ Τιμ, που έπαιζε στην «έδρα» του, 2-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (26/10) τον Τόμας Μάχατς.

Ο 23χρονος Τσέχος, βρίσκεται στο Νο 74 της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί και αποτελεί το… εμπόδιο στον δρόμο του 25χρονου Έλληνα τενίστα για την παρουσία στα προημιτελικά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά στην Βιέννη, η αναμέτρηση των δύο αθλητών θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 17:00 και ο νικητής θα βρεθεί στην επόμενη φάση, κόντρα σ’ αυτόν που θα επικρατήσει από τον αγώνα του Τόμι Πολ με τον Μπόρνα Γκόγιο.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τόμας Μάχατς είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κεντρικό κορτ και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 6HD.

Σχετικές ειδήσεις