ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρελά» ερωτευμένος με την Μπαντόσα – «Ανήκουμε ο ένας στον άλλον»

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα
Instagram

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας είναι «τρελά» ερωτευμένος με τον Πάουλα Μπαντόσα και δεν το κρύβει.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Βιέννη, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (26/10) θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μάχατς για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στο ServusTV και στην Μπάρμπαρα Σετ, όπου αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα. Αρχικά, είπε ότι: «Η Πάουλα μου είπε "καλύτερα να τα πας καλά γιατί θα είναι σούπερ ωραία, καλύτερα να μείνεις μέχρι την Παρασκευή (στη Βιέννη) για να έρθω να σε επισκεφτώ».

Όσον αφορά στη σχέση τους, τόνισε: «Ειλικρινά πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν ήμασταν τενίστες θα μπορούσαμε να είχαμε βρει το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη ο ένας για τον άλλον. Απλώς έτυχε να έρθει μέσω του τένις, το οποίο είναι μια όμορφη ιστορία, επειδή το ταξίδι μου ξεκίνησε με το τένις [και] το δικό της το ίδιο. Οι γονείς μου μάλιστα γνωρίστηκαν επίσης λόγω του τένις.

Είναι μια τόσο εύκολη αγάπη, σχέση και νιώθω ότι ανήκουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να ακουστώ κλισέ ή γλυκανάλατος, αλλά έτσι είναι. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία. Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που θα καταλάβει τη ζωή ενός τενίστα και θα προσχωρήσει σε αυτήν. Στην περίπτωση της Πάουλα αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κάτι που παρεξηγείται ή δεν είναι στον ίδιο δρόμο».

Σχετικές ειδήσεις