ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Η εξήγηση για τα κλάματα στο κορτ - «Κανείς δεν θέλει να διαλύεται έτσι»

Μαρία Σάκκαρη: Η εξήγηση για τα κλάματα στο κορτ - «Κανείς δεν θέλει να διαλύεται έτσι»
Twitter

Μαρία Σάκκαρη: Την απάντησή της για το ξέσπασμα σε κλάματα μετά την ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα έδωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Πρεμιέρα με το… αριστερό έκανε η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals, μια και ηττήθηκε 2-0 σετ, 6-0, 6-1 από την κορυφαία αθλήτρια του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, η Ελληνίδα έβαλε τα κλάματα στον πάγκο.

«Δεν έχω πολλά να πω. Είναι προφανώς ότι δεν είχα ρυθμό στο παιχνίδι μου και δεν ένιωθα άνετα εκεί έξω. Ήταν μια πολύ, πολύ κακή μέρα για μένα. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που ένιωσε έτσι και έκλαψε στο κορτ. Δεν είναι ωραίο, αλλά κανείς δεν θέλει να διαλύεται έτσι στο κορτ», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Και συνέχισε: «Όλοι έχουμε κακές μέρες. Επειδή είμαστε επαγγελματίες αθλητές, οι κακές μέρες μας συμβαίνουν μπροστά σε χιλιάδες θεατές και μεταδίδονται στην τηλεόραση σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ακόμα δύο αναμετρήσεις στον πρώτο γύρο του WTA Finals, κόντρα στην Ριμπάκινα και τη Πεγκούλα, όπου χρειάζεται ισάριθμες νίκες, προκειμένου να κλείσει θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σχετικές ειδήσεις