ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσφέρει 1.000 δολάρια για κάθε άσο στο Ακαπούλκο για τους πληγέντες του Ότις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσφέρει 1.000 δολάρια για κάθε άσο στο Ακαπούλκο για τους πληγέντες του Ότις
EPA/Jorge Reyes, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στην ενίσχυση των πληγέντων από τον φονικό τυφώνα Ότις που χτύπησε το Ακαπούλκο προχωρά ο Έλληνας πρωταθλητής.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/02) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Ακαπούλκο. Πρώτος του αντίπαλος είναι ο Ρομάν Σαφιούλιν στο δεύτερο γύρο. Στόχος του Έλληνα πρωταθλητή είναι η πρόκριση και η διεκδίκηση μιας καλής θέσης που του επιτρέπει να επιστρέψει στο Top 10.

Πάντως, πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του, ο Αθηναίος τενίστας αποφάσισε να προχωρήσει σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση των πληγέντων από τον φονικό τυφώνα Ότις που έπληξε το Ακαπούλκο τον Οκτώβριο του 2023.

Από τον τυφώνα, δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, είτε κατά τη διάρκεια του φαινομένου, είτε στην συνέχεια από ασθένειες. Παράλληλα, η περιοχή αντιμετωπίζει μία καταστροφή, αφού πολλά κτίρια κατέρρευσαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πλημμύρα.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για κάθε άσο που θα παίρνει κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Ακαπούλκο, θα προσφέρει 1.000 δολάρια για την ενίσχυση των πληγέντων.

Σχετικές ειδήσεις