ΣΠΟΡ

240 εκατομμύρια βήματα στην «Διαδρομής Προσφοράς» του ΟΠΑΠ

240 εκατομμύρια βήματα στην «Διαδρομής Προσφοράς» του ΟΠΑΠ

Τις €250.000 έφτασε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα βήματα όλων μας, μετά τον διπλασιασμό του από την ΟΠΑΠ Α.Ε η οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμμετοχή του στο έργο ανακαίνισης των Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγία Σοφία» & «Π. & Α. Κυριακού»

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέγα Χορηγού του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, οι οποίοι συμμετείχαν δυναμικά «κατεβάζοντας» την πρωτοποριακή εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» και συμβάλλοντας στο έργο που έχει ανακοινώσει η ΟΠΑΠ Α.Ε, της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, «Αγία Σοφία» & «Π. & Α. Κυριακού».

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία ξεπέρασε τα 60.000 downloads μέσα σε δύο εβδομάδες, σε συνδυασμό και με τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο link www.diadromiprosforas.gr, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να μετρούν δωρεάν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούσαν. Ο κόσμος αγκάλιασε με ενθουσιασμό αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και τα βήματα που συγκεντρώθηκαν ανήλθαν σε 240 εκ. ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. μετέτρεψε αυτόματα τα βήματα προσφοράς σε οικονομική ενίσχυση προς τα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία και διπλασίασε το ποσό που αναλογούσε στα βήματα αυτά ανεβάζοντας έτσι τη συνολική προσφορά στις €250.000.

Στη βράβευση που ακολούθησε στο Καλλιμάρμαρο μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής των 42 χλμ., ο κ. Petr Matejovsky, Chief Marketing Officer της ΟΠΑΠ Α.Ε., απένειμε το μετάλλιο στο δεύτερο νικητή Ρεϊμοντ Μπετ και δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ ως Μέγας Χορηγός για να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Για την ΟΠΑΠ η ημέρα αυτή είναι πραγματικά ιδιαίτερη και για έναν επιπλέον λόγο, καθώς για πρώτη φορά συνδέσαμε την χορηγία του Μαραθωνίου με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς». Ο κόσμος ανταποκρίθηκε δυναμικά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας συμβάλλοντας στο έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας.»

Στη συνέχεια, ο Ρεϊμοντ Μπετ και ο τρίτος νικητής Τσομπέι Κιπτανούι επισκέφτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΟΠΑΠ όπου φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, υπέγραψαν αυτόγραφα και βραβεύτηκαν από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων