ΣΠΟΡ

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά έχει βγάλει ο Τσιτσιπάς μόλις στα 20 του!

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά έχει βγάλει ο Τσιτσιπάς μόλις στα 20 του!

Με μισό εκατομμύριο δολάρια «φούσκωσε» τον τραπεζικό του λογαριασμό, παρά την ήττα του από τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε την καθολική αναγνώριση, αλλά και ένα αξιοσέβαστο πόσο που εκτοξεύει τα κέρδη του από το τένις, μέχρι στιγμής, στα 2 περίπου εκατομμύρια δολάρια!

Και όλα αυτά μόλις στα 20 του χρόνια!

«Πρέπει να στρώσω τον κ...ο μου»!

Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει καμία διάθεση επανάπαυσης, καθώς λίγες ώρες μετά την άνοδό του στο Νο.15 της παγκόσμιας κατάταξης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα atpworldtour.com, δηλώνει για το τι του έμαθε η ήττα του από τον Ναδάλ:

«Πόσο πρέπει να δουλέψω. Πόσο κενό υπάρχει ανάμεσα σε μένα και σε αυτόν στα παιχνίδια μας και πόσο περισσότερο πρέπει - και χωρίς να θέλω να φανώ αγενής - να στρώσω τον κώλο μου στα κορτ. Να δουλέψω περισσότερες ώρες ώστε να γίνω πιο δυνατός και πιο σταθερός παίχτης γραμμής, να αντέχω τις κάθε είδους πιέσεις, τη σωματική πίεση στο γήπεδο που για εκείνον μοιάζει κάτι απλό».

«Αυτή είναι η διαφορά στο δικό μου παιχνίδι από το δικό του. Δεν "σπάει" ποτέ. Θα σε αρπάξει πάντα σαν μπουλντόγκ και... θα σε κάνει πάντα να υποφέρεις στο κορτ. Και είναι εντυπωσιακό τις έχει καταφέρει ως παίχτης. Κάποτε ήταν κανονικός σαν και εμάς και κατάφερε να γίνει αυτό το τέρας που είναι σήμερα» προσθέτει για το μεγάλο Ισπανό αντίπαλό του ο Τσιτσιπάς.