ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Η μεγάλη μάχη για τον τελικό!

Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Η μεγάλη μάχη για τον τελικό!

Τσιτσιπάς – Ναδάλ LIVE: Η μεγάλη «μάχη» που δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ράφα Ναδάλ για μια θέση στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ράφα Ναδάλ με φόντο την πρόκριση στον τελικό ενός Grand Slam όπως το Αυστραλιανό Όπεν. Ο 20χρονος Έλληνας που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να παραμιλάει, έρχεται αντιμέτωπος με τον κάτοχο 17 κορυφαίων τίτλων στο παγκόσμιο τένις και θέλει να κάνει ακόμα μια φοβερή και τρομερή υπέρβαση. Να αποκλείσει τον υπεραθλητή από τη Μαγιόρκα για να βρεθεί ένα βήμα από το όνειρό του.

Η ευχή του Στέφανου Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ράφα Ναδάλ στη «Rod Laver Arena», διεκδικεί για πρώτη φορά στην καριέρα του την παρουσία σε έναν τελικό Grand Slam. Την ίδια ώρα, ο αντίπαλός του έχει φτάσει 30 φορές στην ίδια θέση. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο μεγάλη είναι η μάχη και πόσο δύσκολο το έργο του Στέφανου κόντρα στον 32χρονο Ισπανό σούπερ σταρ των κορτ. Στη μάχη αυτή, ο Τσιτσιπάς όμως δεν θα είναι μόνος του.

Τσιτσιπάς - Ναδάλ όσα πρέπει να ξέρετε

Δίπλα του θα είναι όλη η ελληνική ομογένεια, όλοι οι Έλληνες της Μελβούρνης και της Αυστραλίας. Αυτό έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι τώρα. Είτε κατάφερναν να βρουν θέση μέσα στο κεντρικό κορτ και να τον στηρίξουν, είτε ήταν έξω από αυτό και με συνθήματα, φωνές, ακόμα και με τον Εθνικό Ύμνο προσπαθούν να τον στηρίξουν. Την ίδια ώρα, τα εκατομμύρια των Ελλήνων σε όλο τον πλανήτη θα στείλουν τη θετική τους ενέργεια για να καταφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς το… θαύμα.

Να νικήσει τον Ράφα Ναδάλ, όπως έκανε και με τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ, και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τη μεγάλη μάχη Στέφανος Τσιτσιπάς – Ράφα Ναδάλ στο Onsports.gr