ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Ξέσπασε» ο Κοκκαλάνης - «Κάποιοι χλευάζουν, περιμένουν κακό αποτέλεσμα»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ξέσπασε κατά την επιστροφή του από το Τόκιο, μιλώντας για το ψυχολογικό «βάρος» που του κόστισε στην Ιαπωνία.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος ήταν φανερά φορτισμένος και αναφέρθηκε στα όσα βίωσε στην ιαπωνική πρωτεύουασα το προηγούμενο διάστημα.

«Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος. Αρκετά θα μπορούσα να πω, διότι δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα θελα. Είχαμε και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω: είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER