Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απονομή κι η ανάκρουση του εθνικού ύμνου (video)

Newsbomb

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η στιγμή της απονομής του Έλληνα τενίστα κι η ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας προς τιμήν του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Monte-Carlo Masters κι έφτασε τους οκτώ τίτλους καριέρας.

Μετά την επικράτηση του επί του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα, έγινε η απονομή του τροπαίου στον Έλληνα τενίστα, αλλά κι η ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

«Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Μετά το τέλος του τελικού ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιξα σε τελικό πόσο σημαντικό είναι, οπότε νιώθω πώς αισθάνεσαι. Συγχαρητήρια για την ομάδα σου. Νομίζω παίξαμε μαζί σε τουρνουά juniors. Έχουμε μεγάλο δρόμο. Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Αυτό το άθλημα θέλει θυσίες καλή τύχη στην καριέρα σου.

Ήταν ένα θαυμάσιο event. Είχα την τύχη να κερδίσω πέρυσι και το κατάφερα και φέτος. Αυτό το μέρος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την άψογη οργάνωση του τουρνουά.

Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά που έχω δει ως παιδί έξι χρονών. Και μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να είμαι εδώ. Αλλά όλο αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην ομάδα μου και τη σκληρή δουλειά. Την οικογένειά μου και την ομάδα. Αν η οικογένειά μου δεν έπαιρνε το ρίσκο να με φέρει στην ακαδημία δεν θα ήμουν εδώ σήμερα

Η οργάνωση του τουρνουά ήταν εξαιρετική. Δεν είναι μόνο οι υπεύθυνοι αλλά και οι εθελοντές. Μας βοήθησαν για να μπορέσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπατριώτες μου που ήρθαν εδώ και με έκαναν να νιώσω ελαφρά περισσότερο σαν στο σπίτι μου. Να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους, Ιταλούς, Γάλλους, Μονεγάσκους που κάνατε τόσο υπέροχο αυτό το event. Μονακό σε ευχαριστώ».

Ο Νταβίντοβιτς – Φοκίνα ανέφερε για τον Τσιτσιπά: «Συγχαρητήρια Στέφανε έπαιξες καλύτερα από μένα σήμερα. Ελπίζω να παίξουμε πολλές φορές και στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο που κερδίζει μετά την κατάκτηση του Monte-Carlo Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο – Έκανε το ιστορικό «back to back»