Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Σε ώρα Τεντόγλου το ρολόι στα Γρεβενά – Φωταγωγήθηκε στα «γαλανόλευκα»

Newsbomb

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και τα Γρεβενά του έστειλαν με έναν πολύ όμορφο τρόπο τις ευχές τους.

Ο Δήμος στην ιδιαίτερη πατρίδα του κορυφαίου άλτη του μήκους στον κόσμο φωταγώγησε συμβολικά το ιστορικό ρολό της πόλης στα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Με αυτό τον τρόπο έστειλε τις πιο ζεστές και εγκάρδιες ευχές του στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7), ρίχνεται στη μάχη για να φέρει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα.

Σε πρώτη φάση, θα πρέπει να εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό και θα επιδιώξει να το κάνει, πιάνοντας το όριο με το πρώτο του άλμα. Ο προκριματικός του μήκους θα διεξαχθεί στις 04:00 το Σάββατο και το όριο πρόκρισης που έθεσαν οι διοργανωτές για απευθείας πρόκρισης στον τελικό είναι τα 8,.15 μ., επίδοση την οποία έχει ξεπεράσει στους 12 από τους 14 του αγώνες από την αρχή του έτους.

«“Καλή Επιτυχία Μίλτο” από τη γενέθλια πόλη σου!» ήταν το μήνυμα που στέλνουν άπαντες στα Γρεβενά στον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο.