ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάκκαρη για Μητσοτάκη: «Είμαι ευγνώμων που αυτός ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με στηρίζει»

Σάκκαρη για Μητσοτάκη: «Είμαι ευγνώμων που αυτός ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με στηρίζει»
instagram

Η Μαρία Σάκκαρη εξομολογείται την αγάπη της για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τονίζει ότι δεν την απασχολεί τι θα πει ο κόσμος

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε σε μια εφ' όλης την ύλη συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town», μίλησε για την καριέρα της στο τένις αλλά εξομολογήθηκε και τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η τενίστρια αν και έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της.

«Τώρα πλέον που είμαι στο πιο ψηλό σημείο της καριέρας μου και επειδή το πρόγραμμά μου είναι σε γενικές γραμμές πολύ στάνταρ κάθε χρονιά όσον αφορά τα τουρνουά που θα παίξω και το τι θα ακολουθήσω, στον ελεύθερο χρόνο μου –που είναι περισσότερος από ό,τι παλιά– κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Περνάω χρόνο με τις φίλες μου και με το αγόρι μου, δεν έχω παράπονο ότι δεν έχω χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Μόλις τελειώσει η καριέρα μου σε μερικά χρόνια, θα έχω πάρα πολύ χρόνο να κάνω όλα τα υπόλοιπα πράγματα που ίσως τώρα δεν μπορώ.», είπε αρχικά.

Για τη σχέση της με τον γιο του Πρωθυπουργού η ίδια επισήμανε: «Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη, ότι έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου. Είτε αυτό είναι η σχέση σου είτε η δουλειά σου, πάντα θα βρουν κάτι να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία.»

Όταν αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς του Τόκυο είχε γίνει στόχαστρο συγκεκριμένης μερίδας ατόμων εξαιτίας της σχέσης της. Πάνω στο πως ένιωσε τότε απάντησε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν με πολυστεναχώρησε αυτό που έγινε όταν ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος με στηρίζει, οπότε και εκείνη τη στιγμή με στήριξε πάρα πολύ. Βγήκε μπροστά ουσιαστικά και είμαι πολύ ευγνώμων που αυτός ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου με στηρίζει έτσι για κάτι το οποίο ήταν άδικο και προς τους δυο μας και προς όλους τριγύρω μας. Πλέον έχω ανοσία σε αυτό, δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας, εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη», ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν την απασχολεί τι συζητούν στα social media και εκτός.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Σάκκαρη για τελικό, εγκαίνια «OPAP Arena» κι επιστροφή πρωταθλημάτων

Τένις: «Άγριο» ξέσπασμα από Σάκκαρη - «Πρέπει να σέβεσαι»