ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένει στην Σίτι ο Τέβες

Μένει στην Σίτι ο Τέβες
Αίσιο τέλος είχε για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι το... σίριαλ με την παραμονή του Κάρλος Τέβες. Προσωρινά, βέβαια, αφού ο ...

Αίσιο τέλος είχε για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι το... σίριαλ με την παραμονή του Κάρλος Τέβες. Προσωρινά, βέβαια, αφού ο κυκλοθυμικός χαρακτήρας του Αργεντινού σταρ δεν επιτρέπει εφησυχασμό! Η ουσία πάντως είναι ότι ο Τέβες απέσυρε σήμερα το αίτημα για μεταγραφή που είχε καταθέσει από τις 11 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο επίσημο site της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρει:
«Ο σύλλογος μπορεί να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους μας ότι έγιναν συζητήσεις με τον Κάρλος Τέβες για να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκειά τους, ο Κάρλος εξέφρασε απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα και απέσυρε επισήμως το αίτημα για μεταγραφή. Το συμβόλαιό του δεν διαφοροποιείται. Μαζί, ο Κάρλος και ο σύλλογος, ανυπομονούν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται».
Επίσης, φιλοξενείται και επίσημη δήλωση του προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αναφέρει:
«Ο Κάρλος είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, με ανεκτίμητη προσφορά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τώρα έχει τη δυνατότητα να συγκεντρωθεί σε καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα και να εξακολουθήσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο του συλλόγου».