ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη Στόουκ σε ματς- ροντέο

Νίκη Στόουκ σε ματς- ροντέο
Με εκπληκτικό ματς σε διακύμανση μεταξύ Στόουκ - Σάντερλαντ ξεκίνησε η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ...

Με εκπληκτικό ματς σε διακύμανση μεταξύ Στόουκ - Σάντερλαντ ξεκίνησε η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μόλις στο 2ο λεπτό φάνηκαν οι διαθέσεις των δύο ομάδων με την φιλοξενούμενη Σάντερλαντ να ξεκινάει με γκολ του Κιέραν Ρίτσαρντσον αφού λίγο πριν έχασε την ευκαιρία ο Γκίαν. Η γηπεδούχος κατάφερε να αντιδράσει και στο 32' πέτυχε ένα ακόμα γκολ στην σεζόν από εκτέλεση πλάγιου του Ρόρι Ντέλαπ με τον Τζον Κάριου να εκμεταλλεύεται και την κακή έξοδο του Γκόρντον.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με γκολ για τη Σάντερλαντ και τον Γκίαν που νίκησε Χούτ και Σόουκρος για να γράψει το 1-2. Ομως και πάλι η Στόουκ αντέδρασε, έστω κι χρειάστηκε να πιέσει ασφυκτικά τις «μαύρες γάτες» για να ισοφαρίσει τελικά με τον προωθημένο Χουτ στο 83ο λεπτό. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τα γεμίσματα των Εθρινγκτον και Πέναντ και στο φινάλε σείστηκε το Μπριτάνια με τον Χούτ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 93' και να γράψει το τελικό 3-2 που δίνει «αέρα» βαθμολογικό στην Στόουκ ,αποτελεί πάντως «πισωγύρισμα» για τις ελπίδες της Σάντερλαντ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Χίγκινμποθαμ, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον (66’ Γουόλτερες), Πέναντ, Γουάιτχεντ, Ντέλαπ, Εθρινγκτον, Τζόουνς, Κάριου.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γκόρντον, Μπάρντσλεϊ, Μενσά, Ονουόχα, Μπραμπλ, Φέρντιναντ, Χέντερσον (85’ Μαλμπράνκ),Ρίτσαρντσον, Μουντάρι (89’ Ζέντεν), Σεσενιόν, Γκίαν.