ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στην έξοδο ο Σαμαράς

Κοντά στην έξοδο ο Σαμαράς

Πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Σέλτικ βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός παρά την επιθυμία του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη πρωταθλήτρια Σκωτίας ως το καλοκαίρι, ωστόσο δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σέλτικ. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Record». Σύμφωνα με αυτό οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ αφού τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους παίκτες της (αν όχι τον καλύτερο), όμως ο «Σαμ» δεν θέλει να συνεχίσει. Έτσι προκειμένου να μην χάσουν τον Έλληνα στραίκερ χωρίς λεφτά το καλοκαίρι, σκέφτονται να τον πουλήσουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Τραμπζονσπόρ φαίνονται να είναι οι βασικοί «μνηστήρες» σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Μάλιστα οι Τούρκοι φέρεται να του προσφέρουν συμβόλαιο με 2 εκ. ευρώ ετησίως και 900.000 ευρώ στη Σέλτικ. Όσο για τον 28χρονο άσο σίγουρα προτιμά να αγωνιστεί στην Ισπανία, χωρίς να αποκλείει βέβαια και το ενδεχόμενο για μετακόμιση στην Τουρκία.