ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόγιες: «Να τους πιάσουμε από τα μούτρα»

Μόγιες: «Να τους πιάσουμε από τα μούτρα»

Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πρέπει να ανατρέψει το σκορ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγες

Ο Σκοτσέζος τεχνικός των Πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι της Γιουνάιτεντ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του πρέπει να πιάσουν από το... λαιμό τον Ολυμπιακό με το «καλημέρα», αλλά να παραμείνουν προσεκτικοί.

«Οι παίκτες είναι ικανοί να ανατρέψουν το σκορ. Έχουμε όλοι μας ανάγκη να διορθώσουμε τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερα, για να δώσουμε στους οπαδούς μας μια αφορμή να μας στηρίζουν τραγουδώντας. Το έκαναν απέναντι στη Λίβερπουλ και δεν τους ανταποδώσαμε την ικανοποίηση. Όταν πήγαμε στην Ελλάδα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έπαιξαν το ρόλο τους, έτσι ελπίζουμε πως θα γίνει με εμάς στο δεύτερο παιχνίδι», είπε αρχικά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε: «Πρέπει να τους πιάσουμε από τα... μούτρα κατευθείαν. Δεν θα παίζουμε χαοτικά, αλλά σίγουρα θα μπούμε στο ματς με το σκεπτικό να ανατρέψουμε το σκορ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν θα πρέπει να είμαστε απρόσεκτοι γιατί μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως, αλλά μπορούμε να πιέσουμε ασφυκτικά. Οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να μείνουμε στο Champions League».