ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά σενάρια της ημέρας (photos+videos)

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά σενάρια της ημέρας (photos+videos)

«Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις στα χέρια των παραγόντων του Ολυμπιακού οι οποίοι τις εξετάζουν προσεκτικά – Σκόκο και Ροσίτσκι στην «ερυθρόλευκοι» λίστα.

Στο ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, ο Ισπανός ζήτησε για την επόμενη σεζόν τρεις παίκτες μεγάλη κλάσης, με το ισχυρό άντρα των Πειραιωτών να του δίνει «ανάβει» το πράσινο φως. Λίγες μέρες πριν τελειώσει ο Απρίλιος τα ονόματα που φτάνουν από διάφορους μάνατζερ στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας είναι πολλά και εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ροσίτσκι, Σκόκο, Πουλίδο και ο «νέος» Γκαβράνοβιτς

Δύο ονόματα που έχουν ακουστεί και στο παρελθόν για τον πρωταθλητή Ελλάδος, έρχονται και πάλι να απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους». Ο Τσέχος μέσος της Άρσεναλ μπορεί να δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με την αγγλική ομάδα, όμως είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει το καλοκαίρι ειδικά στην περίπτωση που οι «Κανονιέρηδες» δεν καταφέρουν να μπουν στο επόμενο Champions League. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο 33χρονος οργανωτής είναι βασικός μεταγραφικός στόχους του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους.

Από την άλλη ψηλά στην λίστα βρίσκεται και ο Σκόκο που αγωνίζεται στην Σάντερλαντ. Ο «υδραυλικός» δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό στην Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος φαίνεται πως θα αποχωρήσει σίγουρα ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα του υποβιβαστεί.

Για την επιθετική γραμμή της ομάδας, έντονο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες, όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα στο Μεξικό.

Ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, από Ιταλία και Αγγλία, όπως ανέφερε σε μεξικάνικη ιστοσελίδα ο εκπρόσωπός του, Μαουρίσιο Γκαρσία. «Όλες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και προσπαθούμε για το καλύτερο. Εξετάζουμε κάποιους όρους στο συμβόλαιο», ανέφερε ο μάνατζερ, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τίγκρε για το μέλλον του Πουλίδο. Ο ανταγωνισμός που έχει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος, ωστόσο θα κάνει την προσπάθειά του για τον νεαρό φορ.

Παράλληλα, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές με τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Ο Έλληνας φορ αρέσει στον Μίτσελ και τον θέλει ως εναλλακτική λύση για την επίθεση, πίσω από τον πρωτοκλασάτο παίκτη που θα αποκτηθεί

Τέλος, για πρώτη φορά ακούστηκε το όνομα του Μάριο Γκαβράνοβιτς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», η περίπτωση του περνάει από... κόσκινο, με ανθρώπους του Ολυμπιακού να βρίσκονται στον τελικό Κυπέλλου Ελβετίας για να τον... τσεκάρουν. Ο 24χρονος επιθετικός της Ζυρίχης φέτος μετρά 17 γκολ και 7 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στον τελικό με δύο δικά του γκολ η ομάδα του πήρε το τρόπαιο κόντρα στην Βασιλεία (2-0). Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016, ενώ η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 1.500.000 ευρώ. Πάντως πολλά θα κριθούν από το αν ο Κάμπελ θα παραμείνει στο λιμάνι, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ να βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Δείτε τον Μάριο Γκαβράνοβιτς:

Δείτε τον Πουλίδο: