ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Μπαίνει δυναμικά για Σκόκο (photos+video)

Ολυμπιακός: Μπαίνει δυναμικά για Σκόκο (photos+video)

Το όνομα του Αργεντίνου βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων» και αναμένεται να είναι ο επόμενος στόχος

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ασχολούνται έντονα με την περίπτωση του Αργεντίνου.
Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την Σάντερλαντ αφού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ και αρχικά φαίνεται πως είναι θετικός στο να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος επιθυμούν διακαώς τον «υδραυλικό» και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την πρόταση τους. Παρ 'όλα αυτά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Σάντερλαντ δαπάνησε τον Ιανουάριο 5 εκ. ευρώ για να τον φέρει στο Νησί και δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει όσο όσο. Πάντως όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ο Μίτσελ έχει την καλύτερη γνώμη για τον 29χρονο και ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα ώστε να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα» έστω και με την μορφή δανεισμού.

Δεν χαλάει του Πουλίδο

Tο παιχνίδι των Μεξικανών για τον 23χρονο επιθετικό συνεχίζεται, αλλά δεν θα αρχίσει να τελειώσει και μάλιστα θετικά για τους Πειραιώτες. Ο πρόεδρος της Τίγκρες μπορεί να μιλάει για ρήτρα 7,5 εκ. ευρώ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον μάνατζερ του παίκτη αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας να μην φοβούνται και να θεωρούν την μεταγραφή τελειωμένη. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πουλίδο έχει αρχίσει τα μαθήματα ελληνικών άλλωστε...