ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Μεγάλος κίνδυνος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Super League: Μεγάλος κίνδυνος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!

Με αφαίρεση βαθμών και τιμωρίας της έδρας κινδυνεύουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, τα επεισόδια στο ντέρμπι της Κυριακής (4/5) στη Λεωφόρο μεταξύ των οπαδών του «Δικέφαλου» και των «πράσινων» χαρακτηρίζονται εκτεταμένα, με αποτέλεσμα, αμφότερες οι ομάδες να κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους, χωρίς ακόμα να έχει εξεταστεί η δίωξη για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως τα επεισόδια στο ντέρμπι των play offs ήταν εκτεταμένα, τότε, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ θα αναγκαστεί να δώσει και μερικά παιχνίδια χωρίς κόσμο στην Λεωφόρο, ενώ ο ΠΑΟΚ θεωρείται υπότροπος και η τιμωρία του ανέρχεται σε αφαίρεση πέντε βαθμών, ελέω των επεισοδίων του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το... μαρτύριο για τους «πράσινους» και τον «Δικέφαλο» δεν... ολοκληρώνεται εδώ, μια και στις δύο ΠΑΕ έχει ασκηθεί δίωξη και για τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τα οποία χαρακτηρίστηκαν «εκτεταμένα».

Μάλιστα, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τιμωρηθούν για εκτεταμένα επεισόδια, τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση 5 βαθμών, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πάει στο -10 χωρίς να υπολογίζονται οι αγωνιστικές που θα αναγκαστούν οι «πράσινοι» και οι Θεσσαλονικείς να δώσουν «κεκλεισμένων των θυρών».

Διαβάστε επίσης:

Οι… μαύρες μέρες του Μήτρογλου και οι απαντήσεις στο Μουντιάλ (vids+pics)

Ολυμπιακός: Μία… ανάσα από τους δύο πρώτους (videos+photos)