ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… μαύρες μέρες του Μήτρογλου και οι απαντήσεις στο Μουντιάλ (vids+pics)

Οι… μαύρες μέρες του Μήτρογλου και οι απαντήσεις στο Μουντιάλ (vids+pics)

Από «σωτήρας» χαρακτηρίστηκε... καταστροφή της Φούλαμ, όμως ο Έλληνας διεθνής είναι έτοιμος να δώσει τις δικές του απαντήσεις

Όταν αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό για Αγγλία μεριά, ήταν πρώτος σκόρερ της Superleague, «μηχανή χατ-τρικ» και έδειχνε έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Η Φούλαμ πίστεψε στην ποδοσφαιρική του –αναμφισβήτητη- αξία και έδωσε 15 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, βλέποντας στα... πόδια του τον παίκτη που βάλει γεμίσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και θα σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Λίγους μήνες μετά, η αγγλική ομάδα «έπεσε» και μαθηματικά και οι γκρίνιες άρχισαν. Ο διεθνής επιθετικός λόγω του τραυματισμού του δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των ανθρώπων και των φιλάθλων των «κότατζερς» και από «σωτήρας» έγινε... καταστροφή! Έτσι τον χαρακτηρίζουν τα Μ.Μ.Ε στο Νησί, τονίζοντας πως ο «Μητρογκόλ» είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου.

Έτοιμος να κλείσει... στόματα στην Βραζιλία

Να ξεχάσεις την μπάλα δεν γίνεται ούτε την τέχνη του γκολ και ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να το αποδείξει στο Μουντιάλ με την Εθνική μας ομάδα. Εκεί είναι σίγουρο πως ο 25χρονος θα είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας και θέλει να κλείσει τα στόματα σε όσους τον αμφισβήτησαν και έπειτα να κερδίσει μία καλή μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Εύκολο δεν είναι, αφού πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει την παλιά καλή του φόρμα, όμως αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά της «γαλανόλευκης». Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο ο ίδιος όσο και οι Έλληνες ανυπομονούν να δουν τον «πιστολέρο» να ξαναβγάζει τα... όπλα του και να πυροβολεί τα αντίπαλα καρέ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Μία… ανάσα από τους δύο πρώτους (videos+photos)