ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: «Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση»

Παναθηναϊκός: «Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση»

Μετά τα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ηγεσία της ΚΕΔ, σήμερα το μεσημέρι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως στον τρίτο τελικό περιμένει από τους διαιτητές αντιμετώπιση ανάλογη με εκείνη του ΣΕΦ προς τον Ολυμπιακό

Είναι ξεκάθαρο (και δεν το βλέπουν μόνο όσοι δεν θέλουν να το δουν) πως σε κάθε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μην αφήσει κανέναν να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών. Και αυτό το κάνει, πριν από τους αγώνες, κατά την διάρκεια των αγώνων, αλλά και μετά το τέλος τους. Κάτι που στον Πειραιά όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά ότι και αν γίνει περνάει απαρατήρητο από τους διαιτητές. Και για τον λόγο αυτό βρέθηκε το μεσημέρι στην ΚΕΔ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζοντας με έντονο τρόπο τα παράπονά του. Μάλιστα η «πράσινη» ΚΑΕ λίγες ώρες αργότερα με επίσημη ανακοίνωσή της σχολίασε τις δύο διαφορετικές αντιμετωπίσεις των διαιτητών στα δύο γήπεδα και αναρωτήθηκε γιατί γίνεται κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απέδειξε ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας, σωματικής ή λεκτικής.

Για το λόγο αυτό τα στελέχη της ΚΑΕ κατέβαλαν προσπάθειες παίρνοντας ακόμα και το μικρόφωνο ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος των αντιπάλων μας.

Ολα αυτά συνέβαιναν κάθε φορά που οι διαιτητές διέκοπταν τον αγώνα λόγω υβριστικών.

Φαίνεται όμως ότι η στάση μας δεν εκτιμήθηκε ούτε απο την ΚΑΕ Ολυμπιακός ούτε απο τους διαιτητές.

Στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ βρεθήκαμε σε μια κατάσταση διαφορετική. Όχι ως προς τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος αθλητών μας αλλά ως προς την αντιμετώπιση από τους διαιτητές Χριστοδούλου, Πηλοϊδη και Φούφη που δεν διέκοψαν ούτε μία φορά τον αγώνα όπως είχε συμβεί στο ΟΑΚΑ!

Έχουμε να κάνουμε με το ίδιο περιστατικό αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση. Το "γιατί" το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που επέλεξαν αυτές τις κραυγαλέες αντιθέσεις.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούμε το αυτονόητο: Ίση αντιμετώπιση. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε απο τους διαιτητές της αναμέτρησης της Πέμπτης διαφορετική αντιμετώπιση απ' εκείνη που είχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Πιστεύουμε ότι είναι κατανοητό!»