ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eθνική Ελλάδας: Οι ευχές του μέγα χορηγού, ΟΠΑΠ για το Μουντιάλ (φωτό)

Eθνική Ελλάδας: Οι ευχές του μέγα χορηγού, ΟΠΑΠ για το Μουντιάλ (φωτό)

Με την ευχή να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της... κατευόδωσε την επίσημη αγαπημένη μας, την γαλανόλευκη, ο μέγας χορηγός της Εθνικής Ελλάδας, η ΟΠΑΠ ΑΕ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής μας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση: «ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΟΠΑΠ, ο Μέγας Χορηγός της Εθνικής Ελλάδος, εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας αποχαιρετώντας την με έναν ύμνο δημιουργημένο από τους ίδιους τους φιλάθλους

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Σήμερα το πρωί ήμασταν εκεί: ο Φερνάντο Σάντος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Καρσουράνης, ο Γιώργος Σαμαράς, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Βασίλης Τοροσίδης και όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας μαζί με την οικογένεια της ΟΠΑΠ.

Η Διοίκηση της Εταιρείας και εκπρόσωποι της ΕΠΟ συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο του Αεροδρομίου της Αθήνας, για να αποχαιρετήσουν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου στο ταξίδι της για τη Βραζιλία και να ευχηθούν καλή επιτυχία!

Οι παίκτες της Εθνικής έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και με πολύ καλή διάθεση, τραγούδησαν μαζί με τους παρευρισκόμενους το σύνθημα που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους φίλαθλους λίγο πριν την αναχώρησή τους για το μεγάλο ταξίδι στο Μουντιάλ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο κ. Petr Matejovsky, CMO της ΟΠΑΠ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Φερνάντο Σάντος και ο Αρχηγός της Ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς, ενώ η εκδήλωση έκλεισε σε πανηγυρικό κλίμα με την αίθουσα να σείεται από το τραγούδι του συνθήματος!

Μέσα σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα, η Ομάδα κατευθύνθηκε προς το Αεροδρόμιο συνοδευόμενη από τις ευχές όλων για καλή τύχη.

Ο Petr Matejovsky,CMO της ΟΠΑΠ δήλωσε: «Η ΟΠΑΠ στέκεται δίπλα στους αθλητές της Εθνικής Ελλάδος εδώ και πολλές δεκαετίες ως μέγας χορηγός της Ομάδας. Σ' αυτή τη νέα πρόκληση, είμαστε και πάλι δίπλα σας και ευχόμαστε καλή τύχη!»

Η ΟΠΑΠ μέγας χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στηρίζει την ομάδα και έχει βρεθεί δίπλα της σε όλες τις καλές αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές της, αποτελώντας μέρος της ιστορίας της, εδώ και 57 ολόκληρα χρόνια στηρίζοντας και ακολουθώντας την ομάδα μαζί με την ψυχή όλων των Ελλήνων».

Φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ 1

Fernando Santos - Προπονητής Εθνικής Ελλάδος
Petr Matejovsky - CMO ΟΠΑΠ
Γιώργος Καραγκούνης - Αρχηγός Εθνικής Ελλάδος
Ιωάννης Παπακωνσταντίνου - Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΟ

ΦΩΤΟ 2

Fernando Santos - Προπονητής Εθνικής Ελλάδος
Petr Matejovsky - CMO ΟΠΑΠ
Γιώργος Καραγκούνης - Αρχηγός Εθνικής Ελλάδος
Ιωάννης Παπακωνσταντίνου - Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΟ

ΦΩΤΟ 3

O Petr Matejovsky - CMO ΟΠΑΠ με τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδας: Πρώτο φαβορί ο Ρανιέρι