ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπάργκο Αγγελόπουλου στην Εθνική Ανδρών

Εμπάργκο Αγγελόπουλου στην Εθνική Ανδρών

Με όλους και με όλα τα έβαλαν αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Έφτασαν δε στο σημείο διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία να εξαπολύσουν σφοδρότατη επίθεση κατά του προέδρου της ΕΟΚ και να επιβάλουν εμπάργκο στη συμμετοχή παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κορομηλά και τον Ζαλβλανό και τον Βασιλακόπουλο. Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ και δεν αλλάζει αυτό. Επειδή υπάρχουν πολλές κάμερες θα απαντούσα αλλιώς αναφορικά με το ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή μας. Είδατε τι έγινε σήμερα; Τι να κάνουμε. Ο κύριος Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Έχει θέμα. Δεν του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική. Μην μπλέκεται την εθνική ομάδα. Δεν τον σέβονται τον Ολυμπιακό που έχει την καλύτερη ομάδα. Δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο ίδιο μήκος κύματος:

«Έχουμε φέρει ευρωπαϊκά από το 2009 και είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ήρθαν οι Καρακατσούνης και Παναγιώτου όπως και πέρσι για να κάνει μπρέικ ο Παναθηναϊκός. Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είμαστε μέσα στη σαπίλα του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού που είναι άρρωστοι. Τα έχουμε πει όλα».