ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρέα, «δεύρο έξω»…

Ανδρέα, «δεύρο έξω»…
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έβαλε οριστικά και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το αναμενόμενο και...

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έβαλε οριστικά και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το αναμενόμενο και... προσδοκώμενο από αρκετούς αντιπάλους του, τέλος, στην παρουσία της οικογένειάς του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις προθέσεις και τις πράξεις του Ανδρέα Βγενόπουλου και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι σαφές, πως με τον τρόπο που επέλεξε η οικογένεια Βαρδινογιάννη να αδρανοποιήσει τις μετοχές της, δεν μπορεί κανείς να της καταλογίσει πρόθεση παρεμπόδισης όποιου επιθυμούσε ή επιθυμεί να διοικήσει την ΠΑΕ.

Γι' αυτό και ο Τζίγκερ, όλο αυτό το διάστημα τηρούσε στάση αναμονής, στον πόλεμο που δεχόταν... Γι' αυτό φρόντισε και πάλι να καταστήσει σαφές πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν αυτός που αθέτησε τα συμφωνηθέντα και με τον Νικόλα Πατέρα να τον ακολουθεί, οδήγησαν την ΠΑΕ στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. Και γι' αυτό δεν μπορεί σήμερα, να του καταλογίσει κανένας ότι αλλάζει γραμμή πλεύσης, αφού εδώ και καιρό καλούσε τους υπολοίπους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις τους. Μόνο που Βγενόπουλος και Πατέρας έκαναν πως δεν άκουγαν...

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr