ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με άγχος για ΠΑΣ

Νίκη με άγχος για ΠΑΣ
Στην χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έστω και δύσκολα τη νίκη καθώς...

Στην χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έστω και δύσκολα τη νίκη καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να επιβάλουν τον ρυθμό τους και το κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα στην πρώτη καλή ευκαιρία, ευτύχησαν να προηγηθούν, καθώς στο 8ο λεπτό ο Μπεθέρα έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα στην περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαλίνοβιτς, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΣ.
Στο 44`, ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά για την Κέρκυρα, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΣ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Βενζέλ έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά τους «Φαίακες», αφού αρχικά με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Μαζνόφ και απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ντεμόλ φάνηκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και απέκτησαν γρήγορα τον έλεγχο στον ρυθμό του αγώνα. Άσκησαν πίεση, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, αφού η Κέρκυρα είχε καλή αμυντική λειτουργία. Όμως στο 68` ο Τζημόπουλος και μετά από φάουλ του Κυριάκου, έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, δίνοντας και πάλι προβάδισμα στον ΠΑΣ και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννενα - Κέρκυρα 2-1

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Κίτρινες : Τζημόπουλος, Πάντος, Βίγια, Κυριάκος - Καλαντζής, Μετίν

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Κυριάκος, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπεθέρα (62` Κουέβας), Μπακαγιόκο (72` Κεϊτά), Ντε Βιντσέντι (46` Βίγια).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (61` λ.τρ.Κοντοδήμος), Βενζέλ, Καλαντζής, Γιάντσης (59` Ιωάννου), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Οσμάν, Λοβίν (70` Μετίν).