ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζανέτι: “Να μην σταθούμε στο πέναλτι”

Ζανέτι: “Να μην σταθούμε στο πέναλτι”

Η Ίντερ πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις, οι οποίες την τριγυρίζουν, σύμφωνα με τον αρχηγό των «νερατζούρι», Χαβιέρ Ζανέτι.

Άλλωστε, το Σάββατο (15/10), η Ίντερ ηττήθηκε με 2-1 από την Κατάνια με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ωστόσο, όπως ο Κλαούντιο Ρανιέρι, έτσι και ο Ζανέτι, μιλώντας στο «Inter TV» δεν θέλησε να σταθεί στο νέα παράξενη διαιτητική απόφαση σε βάρος των «νερατζούρι»:«Δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πέναλτι. Δυστυχώς γνωρίσαμε άλλη μία ήττα, αν και είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Όλα άλλαξαν μέσα σε τρία λεπτά. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, αλλά δεν ήταν εύκολο.Είμαστε εδώ και μιλάμε για μία ακόμα ήττα και γκολ στο παθητικό μας».

Και τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει γενικά η νοοτροπία στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου:«Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε καταστάσεις. Έχουμε ξεκινήσει την σεζόν πολύ άσχημα και έχουμε μείνει μακριά από τις προσδοκίες μας. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα έχει πολλά περισσότερα να δώσει».

Πηγή : onsports.gr