ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικοί Basket League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρώτο αίμα στο ΟΑΚΑ (pics)

Τελικοί Basket League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρώτο αίμα στο ΟΑΚΑ (pics)

Η ώρα των μεγάλων τελικών της Basket League έφτασε - Στις 19:00 σήμερα (03/06), ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν το απόλυτο σερί που έχουν στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς μετρούν 31 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και φυσικά έχουν το πλεονέκτημα έδρας στην σειρά των τελικών.

pao osfp basket5

Το «συγκρότημα» του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό, ο στόχος στον πρώτο τελικό είναι μόνο η νίκη και το 1-0.

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 (Onsports, Cosmote Sport 4) και ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον Ολυμπιακό με ισχυρό… όπλο την παρουσία των οπαδών του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

pao osfp basket5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα, δίνοντας το… σύνθημα και βοηθώντας τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να φτάσουν στην πρώτη νίκη, από τις τρεις που απαιτούνται, για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός: Το όπλο που λέγεται Γκιστ (videos+photos)

Από την άλλη, οι Πειραιώτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πηγαίνουν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έχοντας ως στόχο το break για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας. Βέβαια, το έργο των «ερυθρόλευκων» μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αγωνιστικά, ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη που είναι τραυματίες.

Διαβάστε περισσότερα για την «αιώνια μάχη» στους τελικούς, στο Onsports.gr

Πηγή φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Το άγνωστο παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η κρυφή γέννα - Όλη η αλήθεια

Mέδουσες - «τέρατα» τρομοκρατούν τη Θεσσαλονίκη (photos)

Σχετικές ειδήσεις