Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα Highlights της πρόκρισης και το νέο μήνυμα του Έλληνα σταρ

Newsbomb

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χαρούμενος για την απόδοσή του ο 23χρονος πρωταθλητής, ετοιμάζεται για τον ημιτελικό στο ATP 1000 του Τορόντο και έστειλε νέο μήνυμα μέσα από την κάμερα της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα 2-0 σετ του Κάσπερ Ρούουντ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του ATP 1000 στο Τορόντο. «Είναι πολύ ωραίο να αποδίδω σε αυτό το επίπεδο. Έμεινα κοντά στην τελική γραμμή και ανέβαινα, χτυπώντας τη μπάλα νωρίς. Ήταν ο στόχος μου από την αρχή και δούλεψε εξαιρετικά», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής μέσα από το κορτ όταν οι διοργανωτές του έδωσαν το μικρόφωνο.

«Παίζοντας απέναντι σε έναν τέτοιο αθλητή (σ.σ. Ρούουντ), που απαντά σε κάθε μπάλα, είναι πάντα μια πρόκληση. Υπάρχουν κάποια επίπεδα συγκέντρωσης που πρέπει να φτάσεις για να αποδώσεις το καλύτερό δυνατό. Αυτού του είδους τα παιχνίδι πάντα μου διδάσκουν πράγματα, τα οποία μπορώ να χρησιμοποιήσω σε επόμενο αγώνα», σχολίασε στη συνέχεια.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις διοργανώσεις, ο Τσιτσιπάς έγραψε και πάλι μήνυμα στην κάμερα. Μετά το «Pray For Greece» της Πέμπτης, ο 23χρονος τενίστας αυτή τη φορά έστειλε ένα ακόμα μήνυμα ενότητας γράφοντας «Hold my hand» (σ.σ. κράτα μου το χέρι)…

Στον ημιτελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Μπατίστα-Αουγκούτ, είτε τον Οπέλκα, με τον Ισπανό και τον Αμερικανό τενίστα να κοντράρονται αυτή την ώρα για μια θέση στους «4» του τουρνουά. Ο αγώνας θα γίνει στις 14 Αυγούστου, αφού ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τον Δεκαπενταύγουστο. Δείτε τα highlights της νίκης του επί του Ρούουντ, στο βίντεο στην αρχή του θέματος...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στο Μαξίμου: Το παρασκήνιο της εσωτερικής αναδιάταξης δυνάμεων