ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Καρανικόλας στο Newsbomb.gr: Το ΚΙΝΑΛ είναι θετικό σε υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά

Καρανικόλας στο Newsbomb.gr: Το ΚΙΝΑΛ είναι θετικό σε υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει οποιοδήποτε στέλεχος της Κεντροαριστεράς προταθεί για πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας μιλώντας στο newsbomb.gr

Με αφορμή τις φήμες για ενδεχόμενη υποψηφιότητα τόσο της Μαρίας Δαμανάκη, όσο και της Άννας Διαμαντοπούλου ο κ. Καρανικόλας μιλώντας στο newsbomb.gr, τόνισε πως το ΚΙΝΑΛ είναι διατεθειμένο να ψηφίσει στελέχη προερχόμενα από την Κεντροαριστερά εκφράζοντας παράλληλα την άποψη πως είναι πλέον ώρα για την χώρα να αποκτήσει έναν προοδευτικό πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα αναφορικά με τα σενάρια για την Φώφη Γεννηματά, ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και συνέχισε επαναλαμβάνοντας την άποψη που έχει ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα πως θα μπορούσε να ειναι υποψήφιος και κάποιος από τους Γιώργο Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη ή Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παράλληλα, ο κ. Καρανικόλας έκανε δήλωση σχετικά με την ονοματολογία, τονίζοντας πως «Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει μία υποψηφιότητα για το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, προερχόμενη από το χώρο της Κεντροαριστεράς. Η ονοματολογία υποβαθμίζει αυτή τη στιγμή τη διαδικασία και αποπροσανατολίζει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σχετικές ειδήσεις