MEDIA

Eurovision 2023: Η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε πιάνο στην εντυπωσιακή έναρξη του διαγωνισμού

Eurovision 2023: Η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε πιάνο στην εντυπωσιακή έναρξη του διαγωνισμού
Twitter

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision και έκλεψε τις εντυπώσεις παίζοντας πιάνο

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του 67ου διαγωνισμού της Eurovision με τις 27 χώρες να είναι πανέτοιμες για να διαγωνιστούν με στόχο την πρώτη θέση και τη φιλοξενία της Eurovision στη χώρα τους την επόμενη χρονιά.

Μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο βίντεο που προβλήθηκε κατά την έναρξη της αποψινής διοργάνωσης.

Η πριγκίπισσα και σύζυγος του διαδόχου Ουίλιαμ έπαιξε πιάνο από το παλάτι και εντυπωσίασε φορώντας μια γαλάζια τουαλέτα. Χαμογελαστή και σοβαρή παράλληλα η Κέιτ Μίντλετον κέντρισε όλα τα βλέμματα πάνω της και ανέδειξε ένα ακόμα ταλέντο της, που είναι το πιάνο.

Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision έγραψε στο Instagram «Ένα βασιλικό καλωσόρισμα στον Μεγάλο Τελικό της #Eurovision»

Ο λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ανέβασε βίντεο στο Twitter «Μια έκπληξη στη #Eurovision! Είναι χαρά μου να συμμετέχω στην Kalush Orchestra σε μια ξεχωριστή παράσταση της περσινής νίκης στη @eurovision. Απολαύστε τη διοργάνωση»