ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παπαχριστόπουλος στο Newsbomb.gr: Παραδίδω την έδρα μου - Τιμή μου να είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαχριστόπουλος στο Newsbomb.gr: Παραδίδω την έδρα μου - Τιμή μου να είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στο Newsbomb.gr για την αποχώρησή του από του ΑΝΕΛ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για τα επόμενα βήματά του στην πολιτική. 

«Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραδώσει την έδρα μου» διαμηνύει μιλώντας στην Ευδοκία Μύτιλη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Υπεραμύνθηκε της παράδοσης της έδρας όταν ένας βουλευτής αλλάζει κόμμα, καθώς όπως είπε «είναι δανεική» από το κόμμα με το οποίο εξελέγη «Εγώ τα δανεικά τα επιστρέφω», σημειώνει με νόημα και στέλνει σαφές μήνυμα προς τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο οι σχέσεις φέρονται να έχουν διαρραγεί πλήρως.

Για το πολιτικό μέλλον του ιδίου και μίας πιθανής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε πως θα συνεχίσει να στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση, ότι είναι οριστικό το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ και ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

«Για 4 χρόνια παρακολουθώ τις προσπάθειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά βλέπω πως είναι η μοναδική κυβέρνηση που προσφέρει στη χώρα, θα ήταν «τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ακόμη ότι δεν υπάρχουν σκιές στο δικό του όνομα, δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα

«Εγώ δεν είμαι "κολλημένος" με την καρέκλα γιατί εργάζομαι σε διάφορα νοσοκομεία εδώ και 35 χρόνια. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι με πονάει το ότι παραδίδω την έδρα μου» και συμπλήρωσε «Δεν μου έβαλε κανένας το "μαχαίρι στο λαιμό". Μόνος μου πήρα την απόφαση να φύγω από τους ΑΝΕΛ καιτην πήρα με πόνο καρδιάς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε επίσης ότι έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα αλλά δεν ζήτησε αλλά ούτε πρόκειται να αποκτήσει αστυνομικό να τον προστατεύει.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που τυπικά ακόμα παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, είπε ακόμα ότι δεν θα ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά αποτελεί δέσμευσή τουκαι δεν μπορεί να κάνει πίσω. «Χρωστάω σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά πλέον αισθάνομαι ξένο σώμα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλός χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που το είχε ανάγκη η χώρα.

«Αυτή η Συμφωνία θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και 30 χρόνια. Είναι μία πολύ καλή Συμφωνία».

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παπαχριστόπουλου στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Politico: Ο Τσίπρας ξεπλήρωσε τη διάσωση της Ελλάδας με ξεπούλημα της Μακεδονίας

Σχετικές ειδήσεις