VIDEOS

Ανασκόπηση 2014: Τα καλύτερα βίντεο της χρονιάς

Ανασκόπηση 2014: Τα καλύτερα βίντεο της χρονιάς

Η χρονιά που φεύγει είχε πολλά και σημαντικά γεγονότα. Άλλα μας άφησαν άφωνους από το σοκ, άλλα μας έκαναν να γελάσουμε, άλλα αρκεστήκαμε στο να τα σχολιάσαμε πολύ.

Στην εποχή μας η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ. Η εικόνα είναι από μόνη της είδηση. Το Newsbomb.gr συγκέντρωσε μερικά από τα βίντεο που προβλήθηκαν περισσότερο το 2014 και σας τα παρουσιάζει.

Η απόδραση του Σάββα Ξηρού

Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη λαμβάνει άδεια από τη φυλακή όμως δεν επιστρέφει ποτέ. Την ώρα που ολόκληρη η αστυνομία τον ψάχνει, ο ίδιος εμφανίζεται σε βίντεο να στέλνει μήνυμα επανάστασης στον Ελληνικό λαό.

Ο σεισμός στην Κεφαλονιά

Το βίντεο τα δείχνει όλα. Ο εγκέλαδος χτύπησε στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς και η κάμερα ενός γραφείου κατέγραψε το εσωτερικό του κτηρίου που... χορεύει στους ρυθμούς των ρίχτερ.

Ένα ακόμη επεισόδια του σίριαλ «χάος στις Σκουριές Χαλκιδικής». Κάτοικοι και αστυνομία τις... παίζουν για τα καλά, επιβεβαιώνοντας πως οι Σκουριές αντιστέκονται. Στους πάντες!

Ουκρανία: Το ολοκαύτωμα στην Οδησσό. Νεοναζί βάζουν φωτιά σε έδρα συνδικάτων της πόλης. Στις 3 Μαρτίου, 38 άνθρωποι καίγονται ζωντανοί.

Έκρηξη στην τράπεζα της Ελλάδος
Στις 10 Απριλίου σημειώνεται έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου. Το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στις 14 Απριλίου η Μπόκο Χάραμ, οργάνωση η οποία αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με τα 130 από τα συνολικά 274 κορίτσια που απήγαγε την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο τους.

Πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας

Τα ΜΑΤ επιτίθενται στις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.

Το Ίλιον πλημμυρίζει από την έντονη βροχόπτωση.

Η εξαφάνιση του αεροπλάνου της Malaysian Airlines

Το θαύμα της Αμφίπολης σε 3d αναπαράσταση

Ακροβάτες υπάρχουν πολλοί. Σε αεροπλάνα απάνω, ελάχιστοι...

Κατάβαση από πλαγιά στα πιο extreme σενάρια που βάζει ο νους

Η γυμνόστηθη ακτιβίστρια στο Βατικανό

Οι αποκεφαλισμοί δημοσιογράφων από το Ισλαμικό Κράτος

Τα επεισόδια στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ, έπειτα από τη δολοφονία ενός έγχρωμου από αστυνομικό

Ο ψυχοπαθής Άγιος Βασίλης

Σχετικές ειδήσεις