ΦΑΡΜΑΚΟ

Lockdown: Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων στη Θεσσαλονίκη

Lockdown: Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων στη Θεσσαλονίκη
INTIME NEWS

Σε τροποποίηση του ωραρίου των φαρμακείων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το καθολικό lockdown στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης που έχει επιβληθεί από την Πολιτεία στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων έναντι του κορονοϊού, προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης.

Ειδικότερα, τα φαρμακεία θα είναι ανοιχτά καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα και από τις 16:00 και μετά θα λειτουργεί αυξημένος αριθμός εφημερευόντων και διανυκτερευόντων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιο Ευγενίδη, η απόφαση τροποποίησης του ωραρίου, η οποία επικυρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ελήφθη ομόφωνα από το Δ.Σ. του Συλλόγου. «Με το συνεχές ωράριο αποσκοπούμε να συμβάλλουμε στον περιορισμό των μετακινήσεων τόσο των πολιτών όσο και των φαρμακοποιών, που είναι το ζητούμενο των αυστηρότερων μέτρων της πολιτείας. Ο Φ.Σ.Θ. παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια, εφόσον χρειαστεί, πάντα με στόχο την αδιάλειπτη παροχή της φαρμακευτικής αγωγής των συμπολιτών μας» επισημαίνουν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ανησυχία για αρνητικό ρεκόρ Μαρτίου – Πάνω από 2.000 καταγράφηκαν τις πρώτες ώρες