ΦΑΡΜΑΚΟ

Εκλογές στους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας

φαρμακείο
Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι φαρμακοποιοί
EUROKINISSI

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιούνται οι εκλογές για τις νέες διοικήσεις των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας και για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 οι φαρμακοποιοί της χώρας. Καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίουγια τους φαρμακευτικούς συλλόγους, για εκπροσώπους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς και για αντιπροσώπους στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Στην Αθήνα, η τακτική γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιοηθούν στο στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Οι φαρμακοποιοί της Αττικής θα ψηφίσουν για:

- 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο

- Τρεις τακτικούς συμβούλους για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α.

- Τρεις αναπληρωματικούς συμβούλους για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Α.

- 23 τακτικούς αντιπροσώπους του Φ.Σ.Α. για τον Π.Φ.Σ.

- 23 αναπληρωματικούς αντιπροσώπους του Φ.Σ.Α. για τον Π.Φ.Σ.

Στη Θεσσαλονίκη, οι φαρμακοποιοί θα εκλέξουν 9 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και 12 τακτικούς και 12 αναπληρωματικούς αντιπροσώπους για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Οι παρατάξεις που κατεβαίνουν στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο των συναδέλφων τους είναι τέσσερις και πιο συγκεκριμένα οι:

-Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Παράταξη Φαρμακοποιών (ΑΣΠΦ)

-Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Φαρμακοποιών

-Κίνηση Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών (ΚΙΝΕΦ)

-Φαρμακευτική Συνεργασία.

Ο πρόεδρος του ΦΣΘ Διονύσιος Ευγενίδης καλεί όλους τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν μαζικά και να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη φωνή των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Επέκταση του ελέγχου για τα αποθέματα φαρμάκων ζητούν οι φαρμακοποιοί